Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over ons product. Staat jou vraag er nog niet bij? Neem contact op met ons via het contactformulier op de website.

Hoe snel zie ik resultaat?

Nadat de AquaMag waterontharder geplaatst is, wordt eerst de bestaande kalk in de leidingen opgelost. Hierdoor kan het even duren voordat je het resultaat zelf merkt. Hoe lang dit duurt, hangt af van de hoeveelheid opgebouwde kalk en hoe hard het water is. Gemiddeld kun je na 6 weken een duidelijk resultaat merken.

Waar blijft de kalk?

Door het magnetische veld van de AquaMag kunnen de calcium en magnesium mineralen zich niet meer binden waardoor deze geen kalkaanslag veroorzaken. De mineralen verdwijnen dus niet uit het water, maar doordat de moleculaire structuur wordt aangepast vormen de mineralen geen kalkaanslag meer.

Is mijn leiding geschikt voor de AquaMag waterontharder?

Onze waterontharder kun je plaatsen op elk type leiding met een dikte van 15 tot 60 millimeter. Hierdoor is hij geschikt voor elke waterleiding.

Moet ik de AquaMag onderhouden?

Na het installeren van de AquaMag is er verder geen onderhoud meer nodig. Na een eenmalige plaatsing kun je dus constant blijven genieten van zuiver water zonder kalkaanslag.

Hoe moet ik de AquaMag installeren?

Uitleg over de installatie kun je terugvinden op deze pagina.